Συν-Υπάρχω Ελεύθερα

Τα παιδιά μας που βραβεύτηκαν το Σάββατο 14/05/2022 και εκδόθηκαν τα ποιήματά τους στην ποιητική συλλογή του προγράμματος “Συν-Υπάρχω Ελεύθερα”, με την καθηγήτρια τους κ. Σίσσυ Κόνιαρη, καταχειροκροτήθηκαν σήμερα από τους συμμαθητές τους και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου μας. Πρόκειται για τους μαθητές:
Ειρήνη Καραμπουρνή, Παντελής Βαστάρδος, Βασιλική Ντόφη, Κωνσταντίνος Κολέτσος, Ελισάβετ Βλάχου, Δέσποινα Ιωάννου, Πηνελόπη Ζωιοπούλου, Νικόλας Γενοβέζος, Μάξιμος Κίτσιος και Φωτεινή Γιαντσούλη.

 

 

Στιγμιότυπα από την βράβευση της ” Χρυσής ομάδας” του Συν-Υπάρχω Ελεύθερα!!!

 

Ιδιαίτερη διάκριση για το σχολείο μας αποτελεί η συμμετοχή μαθητών μας στο πρόγραμμα “Συν-Υπάρχω Ελεύθερα – Co-Exister Librement – Ich Ko- Existiere Frei”. Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου που περιλαμβάνει την ποιητική συλλογή των παιδιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαϊου 2022, ώρα 18:30 στο Αίθριο του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού Περικλέους 56. Θα ακολουθήσει βράβευση των συμμετεχόντων από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κύριο Αθανάσιο Δ. Παπαϊωάννου.
Απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην καθηγήτρια αγγλικών του Γυμνασίου Άνοιξης κ. Σίσσυ Κόνιαρη που επιμελήθηκε της συμμετοχής των μαθητών μας στο πρόγραμμα.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο